ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΠΑΠ: Τα γενναία παιδιά είναι ανίκητα!

By | Νέα

Η ΕΛΕΠΑΠ γιορτάζει τα 80 της χρόνια με μια νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης, που αναδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής και το απόθεμα θέλησης των παιδιών της. Γινόμαστε όλοι συνοδοιπόροι στο έργο της με την προβολή της καμπάνιας και του δελτίου τύπου.
(Σε αυτόν τον σύνδεσμο θα βρείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο, συνημμένο το δελτίο τύπου).

Ας μη ξεχνάμε, σημασία δεν έχει πόσο μικρό είναι το σώμα αλλά πόσο μεγάλη είναι η ψυχή.

Κατεβάστε το επίσημο Δελτίο Τύπου της ΕΛΕΠΑΠ

Θερμές ευχαριστίες!

Εκατοντάδες «Συν-Αγωνιστές» έστειλαν μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

By | Νέα
H ΕΛΕΠΑΠ και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, στο πλαίσιο εορτασμού των 80 χρόνων ΕΛΕΠΑΠ, διοργάνωσαν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, στο Ζάππειο Μέγαρο έναν αγώνα αλληλεγγύης και στήριξης των «Γενναίων Παιδιών», που δίνουν τον δικό τους αγώνα ζωής κάθε μέρα και βγαίνουν νικητές.

Σε μία γιορτή χαράς χωρίς νικητές και ηττημένους, η ΕΛΕΠΑΠ, μαζί με 1.200 δρομείς, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη ενσωμάτωσης των παιδιών με κινητική αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, ως ισότιμων και ενεργών μελών της κοινωνίας μας. Μαζί με την ΕΛΕΠΑΠ, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, εμπνευστής και συνδιοργανωτής του αγώνα, αλλά και ακούραστος συνοδοιπόρος και υποστηρικτής της επί πολλά χρόνια.

Οι συμμετέχοντες «Συναγωνίστηκαν» με μία ψυχή, σε έναν δρόμο αγάπης «1+1», περπατώντας ή τρέχοντας ζευγάρι με ένα άτομο με αναπηρία ή με ένα δικό τους αγαπημένο πρόσωπο. Όλοι οι δρομείς, συγχρόνισαν το βήμα τους, με τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, στη διαδρομή των 2 χλμ. κυκλικά του Ζαππείου Μεγάρου. Read More

Οδηγίες πρόσβασης στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου

By | Νέα

Το Ζάππειο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στο κτήριο του Κοινοβουλίου, την πλατεία Συντάγματος, το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου. Εξυπηρετείται από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας και τα βασικά μέσα συγκοινωνίας.

Μετρό

Στάση ΣΥΝΤΑΓΜΑ (πρόσβαση από τη μπλε και την κόκκινη γραμμή)

Τραμ

Στάση ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Στάση ΖΑΠΠΕΙΟ

Τρόλεϊ – Λεωφορεία

Πρόσβαση από Βασιλίσσης Αμαλίας

Στάση ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Τρόλεϊ  1, 2, 4, 5, 11Λεωφορεία  227, 230, 790, 856, Α2, Β2
Στάση  ΖΑΠΠΕΙΟ: Λεωφορεία 165, 209

Πρόσβαση από Βασιλίσσης  Όλγας

Στάση  ΑΓΑΛΜΑ ΒΥΡΩΝΟΣ:

  1. Τρόλεϊ  2, 4, 11
  2. Λεωφορεία  209

Στάση  ΜΕΤΣ:

  • Τρόλεϊ  2, 4, 11
  • Λεωφορεία  209

*Σημείωση: Το Ζάππειο Μέγαρο δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης.

Παραλαβή αριθμών και πακέτων συμμετοχής

By | Νέα

Η μεγάλη μέρα του αγώνα πλησιάζει!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής των αθλητών (αριθμοί και αναμνηστικές μπλούζας), θα γίνει την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, και ώρες: 08.30-10.00 στη Γραμματεία, απέναντι από το κεντρικό Κτήριο του Ζαππείου Μεγάρου.

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ] 80 χρόνια ΕΛΕΠΑΠ «Συναγωνιζόμαστε» για τα Γενναία Παιδιά μας

By | Νέα
H ΕΛΕΠΑΠ και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ σας προσκαλούν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, στις 10.30 στο Ζάππειο Μέγαρο, σε έναν αγώνα αλληλεγγύης και στήριξης των «Γενναίων Παιδιών», που δίνουν το δικό τους αγώνα ζωής κάθε μέρα και βγαίνουν νικητές.

Μαζί με 1.200 δρομείς, η ΕΛΕΠΑΠ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη ενσωμάτωσης των παιδιών με κινητική αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, ως ισότιμων και ενεργών μελών της κοινωνίας μας. Μαζί μας, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, εμπνευστής και συνδιοργανωτής του αγώνα, αλλά και ακούραστος συνοδοιπόρος και υποστηρικτής της ΕΛΕΠΑΠ επί πολλά χρόνια. Read More